try-outs

Joey & Dave

DONDERDAG 21 MAART 2024

Theater Pepijn

DEN HAAG

Cabaretduo en broers

Herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun eerste avondvullende programma, boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen. 

Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

"Het was een gedurfde mengeling
van theater en cabaret"

– NRC Handelsblad

Den Haag Coupon

WIJ TRAKTEREN OP EEN Gratis drankje

Speciaal voor onze vrienden en kennissen in de regio Den Haag trakteren wij op één gratis drankje per persoon. Heb jij kaarten gekocht voor het optreden van 21 maart 2024 in Den Haag? Wat tof! Vraag dan snel de coupon(s) aan! Tot in het theater!

"ZE ZETTEN HET PUBLIEK METEEN OP SCHERP.
dit smaakt naar meer!"

– Jury Cameretten 2022

Profielfoto van cabaret duo Joey en Dave

Wie zijn Joey en Dave?

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet – een scherpe voorstelling over de dood van hun vader – de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

"Grappig, verschrikkelijk en
dan weer tamelijk absurd"

– Theaterkrant.nl

SPEELLIJST

VR 16 FEB

ROELOFARENDSVEEN

SplotZ

VR 15 MRT

NAARDEN

Podium de Mess

ZA 16 MRT

GORINCHEM

Theater ’t Pand

DO 21 MRT

DEN HAAG

Diligentia-Pepijn

Group 9