CABARET VOORSTELLING
UTRECHT

JOEY & DAVE KOMEN NAAR UTRECHT MET HUN AVONDVULLENDE CABARET VOORSTELLING.

Cabaretduo en broers Joey & Dave spelen door heel Nederland met hun voorstelling “Stille Oorlog”. Een komische cabaret voorstelling vol ongemakkelijke situaties, absurdistische sketches en persoonlijke verhalen. De voorstelling is onder andere te zien in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Arnhem en Den Bosch.

Avondje uit naar een cabaret voorstelling in Utrecht? Bestel dan snel je kaarten voor Joey & Dave. 

Juichend publiek tijdens cabaret voorstelling van Joey en Dave
Optreden van Joey en Dave tijdens Cameretten

Veel gestelde vragen over de cabaret voorstelling VAN JOEY & DAVE

De kosten voor een kaartje van een cabaret voorstelling van Joey & Dave kunnen variëren. Afhankelijk van het type kaartje moet je denken aan prijzen tussen de €7,50 (U-pas, Studenten) en €22,50 (regulieren tickets). Bekijk altijd de website van het theater zelf voor de meest actuele prijzen. 

De theatervoorstelling ‘Stille Oorlog’ van Joey & Dave is te zien vanaf februari 2024 t/m juni 2025 door heel Nederland. Bekijk hier de actuele speellijst voor locaties in de buurt van Utrecht.

De cabaret voorstellingen van Joey & Dave duren ongeveer 1,5 uur. 

"Joey & DAVE zetten met hun cabaret programma het publiek meteen op scherp. Over het programma dat de broers speelden zegt de jury: dit smaakt naar meer!"

– Cameretten 2022

CABARETDUO EN BROERS.
WIE ZIJN JOEY & DAVE?

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. Toch zijn de verschillen groot. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles. Dave gaat iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg.

In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet – een scherpe cabaret voorstelling over de dood van hun vader – de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

Profielfoto van cabaret duo Joey en Dave

"Dan weer grappig, dan weer verschrikkelijk en dan weer tamelijk absurd"

– Theaterkrant.nl

Instagram