try-outs

Joey & Dave

Zaterdag 18 mei 2024
DE SCHELLEBOOM
OOSTERHOUT

Cabaretduo en broers

Herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen in OOSTERHOUT

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun eerste avondvullende programma, boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen. 

Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

"Het was een gedurfde mengeling
van theater en cabaret"

– NRC Handelsblad

Avondvullend cabaretprogramma

Joey en DAVE komen naar DE SCHELLEBOOM IN OOSTERHOUT

Op zaterdag 18 mei 2024 komen de broers Joey en Dave terug naar Oosterhout. Deze keer met een try-out van hun cabaret programma vol hilarische sketches. 

"ZE ZETTEN HET PUBLIEK METEEN OP SCHERP.
dit smaakt naar meer!"

– Jury Cameretten 2022

Profielfoto van cabaret duo Joey en Dave

Wie zijn Joey en Dave?

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet – een scherpe voorstelling over de dood van hun vader – de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

"Grappig, verschrikkelijk en
dan weer tamelijk absurd"

– Theaterkrant.nl