try-outs

Joey & Dave

Vrijdag 22 maart 2024

Theater De Poorterij

ZALTBOMMEL

Group 9

Cabaretduo en broers

Herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun avondvullende cabaretprogramma! Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Gratis drankje!

Joey en DAVE trakteren op een drankje

Op vrijdag 22 maart 2024 komen de broers Joey en Dave naar Zaltbommel. Speciaal voor bezoekers van de voorstelling trakteren Joey en Dave op een drankje. Wat attent! Nou inderdaad! Enig! Heb jij kaarten geboekt voor Zaltbommel? Vraag dan hieronder snel je coupon aan! 

"Het was een gedurfde mengeling
van theater en cabaret"

– NRC Handelsblad

"ZE ZETTEN HET PUBLIEK METEEN OP SCHERP.
dit smaakt naar meer!"

– Jury Cameretten 2022

Profielfoto van cabaret duo Joey en Dave

Wie zijn Joey en Dave?

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet – een scherpe voorstelling over de dood van hun vader – de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

"Grappig, verschrikkelijk en
dan weer tamelijk absurd"

– Theaterkrant.nl

SPEELLIJST

VR 16 FEB

ROELOFARENDSVEEN

SplotZ

VR 15 MRT

NAARDEN

Podium de Mess

ZA 16 MRT

GORINCHEM

Theater ’t Pand

DO 21 MRT

DEN HAAG

Diligentia-Pepijn